2008/03/03

Nárcisz

Ezt szombatról vasárnapra virradó éjszaka fejeztem be, mert vasárnap vittem anyunak ajándékba szülinapjára.
De amilyen peches vagyok, a kép elkészülte után, éjjel fél 2-kor vettem észre, hogy a képnek szánt keretben barnás színű üveg van, és ezzel pont elveszíti az anyag márványos kinézetét. Persze hasonló méretű, más jellegű képkeretem nem volt itthon, hogy az üveget kicseréljem benne. Úgyhogy indulás előtt még mehettem keretet vadászni :(

Nem akartam elhinni. Az egész teckóban összesen 1(!!!), azaz egy darab olyan keret volt, amibe belefért a kép. Fehér paszi volt benne.
Megvettem. Kocsiban szedem szét, és amikor a fehér paszit kivettem belőle, akkor derült ki, hogy az üveg körbe olyan "ködös".
Azt hittem, a guta üt meg.
Más választás nem lévén, nagy nehezen belepasszíroztam a képet, sajna egy oszlopot takar a köd, de talán a falon nem lesz feltűnő.2 megjegyzés:

Bnorka írta...

Szia Polly!
Én is idetaláltam :)
Szerintem így is nagyon szép lett a nárcisz. A végső kapkodást idővel elfelejti az ember és a kép utána is ott lóg a falon :) Biztosan nagy örömöt okoztál vele.

TV de Plasma írta...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the TV de Plasma, I hope you enjoy. The address is http://tv-de-plasma.blogspot.com. A hug.