2010/06/19

Közös hímzés - közvéleménykutatás


Hetek óta nem hagy nyugodni a gondolat, hogy a közös kötés ötlete alapján szervezni kellene egy közös hímzést is (lévén nem tudok kötni).
Kíváncsi vagyok, hogy hányan vennétek részt egy ilyen jellegű találkozón.
Kérlek, hogy szavazzatok! (blog bal oldal)


7 megjegyzés:

Lara írta...

Erdekes otlet,en szivesen reszt evnek rajta,csak az a bokeno,hogy romaniai vagyok.

Anzso írta...

Igen én is részt vennék ilyenen, csak az a baj hogy az ilyen jellegű ismeretségek közt olyan nagy a távolság!

Barbi írta...

Nálam is a távolság a probléma, pedig milyen jó is lenne... :)

Polly írta...

Tudom, hogy az igazi nagy közös hímzés az lenne, hogy mindenki együtt, de akár szervezhetnénk több helyszínen is, ahogy a kötést, hogy legalább a közel lakók jobban megismerjék egymást.
Csak egy-egy jelentkező kell, aki vállalja a vidéki, esetleg külföldi helyszíneken való megszervezést.
Nem bonyolult, begyűjti a jelentkezők listáját, és lefoglalnak egy asztalt egy kávézó-teázóban, vagy szabadterületen, vagy akár egyikük lakásában.

Amanda írta...

Az ötlet megvalósításra vár!
Hétvégén közös kötésen voltam, olyan nehéz volt összegereblyézni a résztvevővek. Nem a távolság miatt, hanem egyszerűen alig találni valaki, aki kézimunkázik. (Én nem is tudok mást Orosházáról, aki blogol és kézimunkázik)

Névtelen írta...

Én szavaztam :)))
Ki kell próbálnunk, s menet közben csiszolódunk, bár szerintem itt csak a helyszín jó megválasztása a legnehezebb. Szánk-kezünk tud járni utána, ebben biztos vagyok :))
F.Diana

Főkolomp írta...

Polly! Én benne vagyok, ha legyőzhető a távolság. Az xszemes talikon is előfordult, hogy valaki hímzett. Én ezt csodáltam, mert jobb szeretek beszélni, és nézni a többiek munkáját, de azért egy-kettőt én is tudnék közösen bökni!!!