2011/07/06

Habzsi-dőzsi

.
Tegnap megérkezett Barbitól a nyereményem. Köszönöm a játékot, és a csodás nyereményt.
Mire a postásnál aláírtam, amit kellett, Lili már ki is bontotta a csomagot, és lelkesen közölte, hogy a doboz az enyém lehet, de a madárka az övé.
A doboz gyönyörű (fizikai valójában még szebb, mint fotón), a mécseseknek pedig nagyon finom illatuk van.


Ma megérkezett judd-tól a megrendelt csomagom, benne egy aranyos kis hímzett könyvjelzővel. Köszönök mindent.Van egy kis elmaradásom a kapott ajándékaimat illetően, Amotae-tól még januárban kaptam a születésnapomra Padlizsánt. Amit aztán sokáig nem tudtam lefotózni a rossz fényviszonyok miatt, utána meg sokáig nem volt hangulatom fényképezőgéphez nyúlni, ezért maradtak le a fotók, most viszont pótoltam eme hiányosságot, és bemutatom kis barátomat, Padlizsánt, aki imád a hímzőskosárban időzni, belevackolja magát a fonalakba, és nézegeti az aktuálisan készülő művemet.


És ha már látszik az egyik képen, akkor mutatom a jelenleg készülő hímzést:Múlt héten elhoztam az Éva kézimunkából a bekeretezett virágban csücsülő macit, és a Popcorn macis ducipárnát.


.

4 megjegyzés:

Cathlen-Kata írta...

Tényleg habzsi-dőzsi:-)

Bernadett írta...

Szuper dolgok.:)Mind szep.:)Padlizsantol kezdve az ajandekokig.:)

napcsi írta...

Mennyi-mennyi csoda:-) Padlizsán cukipofa, a melírozott fonalak meg.... hát most ez a gyengém, úgyhogy nem is mondok semmit:-)

The E.Art írta...

Mennyi szépeség!
A macik tündériek:-)És az ajándékaid is szépek!